OM OSS


Vi er et team bestående av personell som har 25 års erfaring fra bygg og anlegg og arkitekt team med 35 års erfaring. Dette har gitt oss en massiv forståelse på bygg bransjen og dens behov. Spesielt har vi gjennom årene merket behovet innen kvalitets materiale som kan brukes i nordiske forhold. Veggpaneler har vært en stor utfordring å anskaffe i mange tilfeller, og hatt en mangel valgmuligheter innen design og kvalitet.

Vi har i mange år jobbet med interiør og eksteriør og har alltid hatt behov for kvalitetspaneler til bruk på både innendørs og utendørs. Gjennom årene har det ofte vært mangel på paneler som er enkelt å montere, men som også varer i mange år. Vår søk har funnet sitt mål med Artstone som har både unike, slitasjesterke og som tilfredsstiller alle krav som forventes av byggebransjen i Nordiske land. Vi har satset på å være distributør og importør og er stolte av å kunne tilby veggpaneler av høy kvalitet og sin motstandsdyktighet mot tidens tann.  

 

Produktutvalg

VÅRE ARTSTONE PANELER


Paneler fra Artstone møter alle krav ihl. EU regelverk og tilfredsstiller Norske krav. Panelene har brannmotstansdyktige egenskaper, som gjør at Artstone platene kan brukes som brannisolering, og er et trygt valg til alle rom, både i hjemme og på hytta. Produktene kan brukes som utvendig ledning og har lite belastende vekt. Panelene er varmemotstandsdyktige og iht. standard Euroclass ISO EN 13501-1 EU, Klasse A2 Ikke-brennbar & brannsikker. Videre er panelene motstandsdyktige mot kulde og har ingen forverring, iht. standard: ASTM C 666.   Vi er i dag den eneste autoriserte forhandleren av Artsone i Norge og ser fram til å knytte flere samarbeidspartnere til våre paneler av høy kvalitet.