INFORMASJON

Våre tjenester

Garanti på produkter

Veggpanel AS gir en garanti på 15 år til privat eller selskapet som kjøper produktet fra og med produktets faktureringsdato. Under vanlige bruksvilkår er produktene fra Artstone garantert å ikke støte på noen problemer under produksjonen. Strukturelt forfall som overfladiske sprekker, råte og knekker som oppstår under produksjonen dekkes av garantien. I tilfelle uvanlig forfall i produktet under garantiperioden, kan dette rapporteres med en skriftlig begjæring og et bilde av den sviktende delen ved avtale med en autoritetsperson fra Veggpanel AS. Om det i løpet av undersøkelsene skulle anses som passende, er Panelvegg ansvarlige for å erstatte den skadede delen med en ny en eller ved å tilby refusjon til individet eller selskapet tilsvarende panelproduktets verdi.

Monteringsgaranti

Med sine mange, profesjonelle og opplærte ansatte kan Veggpanel AS tilby en «monteringsgaranti i 5 år». Selskapet vårt, som viser seg særegent med sin punktlighet angående prosjektenes start- og sluttdatoer, offentliggjør garantien sin med gjensidig fordelaktige salgsavtaler.

Enkel montering

Med vår monteringsteam kan vi tilby tjenester relatert til innlands og utlands detaljhandel, samt prosjektbaserte forespørsler med optimale datoer for ferdigstilling gjennom vårt store profesjonelle personell.

Takket være produktopplæringen tilbudt av erfarne monteringsledere fra Panelvegg AS og feltopplæringen støttet av praktisk installasjon på arbeidsplassen, gis også serviceopplæring til kandidatteam som ønsker det på opplæringsakademiet.

Monteringen utføres med «smartskrue»- og «spikerslag»-metoder som ikke skader kvaliteten på monteringsutstyret. Vårt løsningsbaserte partnerskap med verdensledende «HILTI» fortsetter med viten om at enkelte løsninger innen panelmontering er direkte proporsjonelle til  utstyrets kvalitet.

Bruk av sertifiserte consumables er en annen viktig faktor som påvirker monteringskvaliteten. Det faktum at det mastiske fyllet brukt for å sette sammen ytterligere områder under produktmonteringen er elastisk, er en funksjon som utelukker muligheten for sprekker, noe som kommer fra naturlige forhold ved både utvendig og innvendig bruk, og kan oppstå over tid.

KUNDETILFREDSHET

Vi satser til enhver tid å levere produkter av høy kvalitet, men viktigst av alt er fornøyde kunder. Kvalitet for oss er ikke bare kvalitet på produkt, men også kvalitetsservice til våre kunder og samarbeidspartnere. Du som kunde hos Panelvegg.no skal til enhver tid få den kundeservicen du trenger også etter kjøp.  Dersom du har spørsmål om våre produkter, bestilling eller installasjon, ser vi frem til å høre fra deg.

Svar på vanglige spørsmål

Informasjon tilknyttet Artstone paneler