Artstone veggpaneler

Våre veggpaneler er produsert av 20% glassfiber, 70% økologisk harpiks (isoftalisk, lavt stress, førsteklasses polyester) og 10% støv av naturlig stein og behandlet med spesielle fargeteknikker.

Dekorative veggpaneler fra Artstone designet og produseres i Tyrkia.

Vekten av panelene våre per m² og tykkelsen varierer avhengig av modell. Mens vekten varierer mellom 6-10 kg/m², er tykkelsen mellom 7 og 12 mm, og dybden varierer fra 10 til 40 mm. Panelmålene er ~ 130 X 300 cm. De tar omtrent 4 m² plass.

Det har et “A2 ikke-brennbarhetssertifikat” med funksjonen til bruk i utvendige rom. Den har et bredt intervallområde når det gjelder varmebestandighet (-40/+80 grader), vann- og fuktighetsmotstand, minimumsverdier for ekspansjon og strekk. Det pålegger absolutt ingen ekstra belastning for konstruksjonsstatistikken på grunn av den lette vekten, og har en fasthetsgaranti på fasader i opptil 10 år, takket være vårt løsningsbaserte samarbeid med verdens ledende merkevare “JOTUN”. Alle disse faktorene gjør at panelene våre særlig er det foretrukne alternativet for eksterne fasader.

Panelene våre påvirkes ikke av vann, fuktighet og sol da de er av glassfiber og et materiale som ikke påvirkes av vann og fuktighet. Hva gjelder tekniske data er det ingen deformering mellom -40 og +80 C grader. Dets termiske motstand er på opptil 800 C.

Den kan monteres på en hvilken som helst overflate etter at pussrelatert arbeid er ferdigstilt. Det eneste unntaket er at ekstra arbeid og konstruksjon o.l. er nødvendig for monteringsforespørsler i spesielle områder.

Ytterligere arbeid og konstruksjon o.l. er bare nødvendig i spesielle områder (ødelagte vegger, falske søyler, skillevegg, upusset murstein, ytongområder osv.). Bortsett fra disse, påløper det ikke ytterligere tilleggskostnader siden de påføres på en hvilken som helst pusset overflate.

Produktene våre har en monteringsgaranti på 5 år når den utføres av Panelvegg-teamet. I slike tilfeller tilbys teknisk støtte. Ved behov for flere paneler, yter vi hjelp når du kontakter salgsteamet vårt.

Under monteringen brukes det et spesielt fyllmateriale, som er råmaterialet til panelet og inneholder steinstøv, kalt installasjonsmastikk for å dekke panelenes skjøter. Under påføring og frysing kan dette fyllmaterialet avgi en viss mengde lukt. Akkurat som ved hvitkalking og oljemaling, vil lukten være borte like etter (3-7 dager) rommet blir godt ventilert.

Prisene er basert på m² ved å måle størrelsen på områdets bredde og høyde. Pristilbudet ditt opprettes ved å beregne mengden plate som er nødvendig med hensyn til relevante mengder. Det er rabatter som endres i henhold til panelmengden. Arkitektoniske rabatter benyttes. For å få et pristilbud, kan du sende en e-post til post@panelvegg.no med bredden og høyden på området, produktet du valgte og din kontaktinformasjon. Om 24 timer vil vi kontakte deg via e-post, og våre salgsspesialister vil definitivt ta kontakt med deg.

Sammenlignet med lignende paneler, har panelene våres høye støtbestandighet og optimale elastisitets- og vektnivåer parametrene som viser skillet mellom panelene våre når det gjelder motstand.

Panelene våre inneholder ikke kreftfremkallende materialer, det er blitt sertifisert at det ikke er skadelig for menneskers helse eller miljøet.

“A2 IKKE-BRENNBARHETSSERTIFIKATET” har i det siste vært en av de mest ettertraktede spesifikasjonene for mange prosjekter. Denne spesifikasjonen er en standard i alle Artstone-panelene. Det faktum at selskaper i komposittdekkende sektor med A2 ikke-brennbarhetssertifiserte produkter er svært begrenset, er en grunn til å foretrekke Artstone. I henhold til EUs forskrifter besto våre paneler branntesten Euroklasse TS EN 13501-1 (reaksjon byggevarer har innen brann- og brannmotstandsytelse).

Selv om det ikke er et produkt som produseres som en 100% løsning for lyd og isolasjon, hjelper det de anvendte områdene med lyd- og isolasjonsløsninger. Lydisolasjonsindeksen er på 40 dB. Når det gjelder lydnivået i et rom, isolerer det gjennomsnittlig 100 Hz lyd.

Sammenlignet med naturlig stein har det ikke mulighet til å dyrke bakterier.

Det er mulig å endre farge etter kjøp. Ved å bruke vannbasert maling kan du oppnå fargetonen du ønsker. Hvis du vil, kan du få ekskluderende fargelegging ved å kontakte oss og velge fargekoden du ønsker fra “JOTUN”-katalogen.

Siden vi har et løsningsbasert samarbeid med “JOTUN”, kan du få eksklusive farger og patinametoder utført på spesifiserte arealer ved å velge den fargen du ønsker fra fargekatalogen, som har mer enn 1000 fargenyanser.

I tillegg til panelene våre med naturlig utseende av stein, har vi et bredt utvalg av produkter med betong- og murpanelalternativer i tillegg til tre, bark, stein og oksidert utseende.

Monteringstjenester tilbys i alle områder både i Tyrkia og i utlandet. Du kan få påføringstjenester direkte fra den aktuelle franchisen for regioner der Franchisene eller Hjørnene våre er tilgjengelige.

“Artstone®”-paneler blir sendt til påføringsområdet i forseglede pakker. På disse pakkene er det holografiske frimerker med et Artstone ID-nummer. Baksiden på alle panelene våre i pakken er dekket av håndverkspapir med den særegne Artstone-logoen.

Garantiperioden på panelene våre er 15 år.

Produktene våre kan lett renses på grunn av strukturen. De kan enkelt rengjøres med en våt klut, og ved utvendig bruk kan de lett vaskes. Det er ikke behov for ekstra pleie som polering o.l.

Det kan formes på grunn av sin fleksible struktur. Det kan brukes i sylindriske rom med mål på 50 cm, hvilket er den nedre grensen (den nedre grensen varierer avhengig av produkttype).

Panelene våre er festet på stedet de skal monteres ved hjelp av “smartskrue”- eller “spikerslag”-metoder. Monteringen fullføres ved å stenge skjøter og skruepunkter ved hjelp av sertifiserte “Mastiske og oppfriskningsmalinger”. Med det løsningsbaserte partnerskapet med verdens ledende merkevare “HILTI”, blir monteringen utført med “smartskrue”- og “spikerslag”-metoder, uten at dette går utover kvaliteten på monteringsutstyret. Bruk av sertifiserte forbruksvarer er en annen viktig faktor som påvirker monteringskvaliteten. Vi er løsningspartnere med “JOTUN”, som er verdens ledende merkevare når det gjelder malingskvalitet og fasthetsgaranti. I tillegg til denne informasjonen, kan du ta en titt på de detaljerte monteringsstadiene i delen ved navn teknisk/video på nettstedet vårt.

Vår monteringstjeneste levert av profesjonelle monteringsteam i firmaet vårt innefatter en installasjonsgaranti på 5 år. To viktige punkter i panelenes montering påvirker kvaliteten på monteringstjenesten: Det første er å feste panelet til overflaten på en sunn og solid måte. Vi har løsningssamarbeid med “HILTI” for å levere solide fester. Det andre er at oppfriskningsmaling som brukes i skjøter på paneler, ikke skal se annerledes når det står i skygge, og dermed falme over tid. Som “Artstone®” har vi et løsningsbasert samarbeid med “JOTUN” for dette formålet.

Det er en visuell, fysisk og strukturell kvalitetsforskjell på materialet vårt.

For å forklare det punktvis;

 • Produktkunnskap
 • Produkter av høy kvalitet med sertifisert råvarebruk, (bruk av råmateriale med lite løsemiddel)
 • Nærhet til naturen levert i fargekombinasjoner med spesielle uorganiske pigmenter
 • Høy motstandsdyktighet
 • Sertifikater for samsvar med internasjonale tekniske spesifikasjoner (TÜV, INTERTEK, ITU).
 • Produkter er i en “ikke-brennbarhetsklasse” og innehaver av et ikke-brennbarhetssertifikat “A2”
 • Løsningssamarbeid med de verdenskjente merkene HILTI og JOTUN
 • HILTI-kvalitet på utstyr som brukes i produktmontering
 • JOTUN-kvalitet i produktmaling
 • Forskjellige fargekombinasjoner med 150 variasjoner gir en spesielt mangfoldig fargetjeneste fra Jotun
 • Fargekatalog i tråd med kundeforespørsler
 • Innehaver av TUV ISO 9001: 2008,14001: 2004, OHSAS 18001-sertifikater
 • Den beste servicen takket være vårt fokus basert på perfeksjonisme i tjenestekvalitet og 100% kundetilfredshet
 • Bedriftsprofesjonalitet med analytiske tilnærminger ytt til kunden uansett situasjon
 • Med sin stadig nyskapende struktur styrker det sin posisjon innen den dekorative panelsektoren ved å innhente dagens trender med nye modeller

Det kan monteres og brukes i andre områder flere ganger.

     I forhold til vekten per kvadratmeter til naturlig stein er den 10 ganger lettere.

     Siden det ikke gir ekstra konstruksjonsstatikk, er det å foretrekke mtp. jordskjelvrisiko.

     Du opplever ingen fasthet i farger, mosevekst, fuktighet, flis, sprekker og smuss som grov konstruksjon som oppstår under monteringen, hvilket kan observeres i naturlig stein over tid.

     Sammenlignet med naturlig stein er det mer praktisk å montere og monteringstiden reduseres drastisk.

     Det er rikere i produktsortiment.

     Modellene er unike, og du tar teksturene du har observert med det blotte øye til området du vurderer å bruke på samme måte.

     Det er mulig å dekke overflater hvis påføring ikke kan gjøres med naturlig stein.

     (Søyler, hvelv, sylindriske områder osv.)

Som du ser i seksjonen ved navn www.artstone.com/galeri, har det et bredt påføringsutvalg som kan brukes i alle deler av hus, butikker, utstillingslokaler, restauranter og kontorer. De prosjektbaserte bruksområdene på hoteller, spa og kjøpesentre er også veldig brede.

Du kan se produktene våre i anvendt tilstand i Tyrkias ledende restauranter, kjøpesentre, butikker og utstillingslokaler: While Midpoint, Nusret, Beymen Blender, Vakko, Bridgestone, Günaydın, Efes Pilsen Pub, Acıbadem Hospital, Point Hotel, Tav Airport, Earth Café og Turkcell er eksempler fra forskjellige sektorer, og er også selskapene vi ofte jobber med.

For mer detaljerte referanser kan du besøke

Galleri & Referanser

 

Slikt arbeid kan gjøres ved å bore i produktet vårt. Siden monteringen av panelene skjer på den aktuelle overflaten, er ikke støtteelementet her VÅRE PANELER, men VEGGEN eller OVERFLATEN. Siden det er et dekorativt materiale, bør det betraktes som et tynt materiale mellom gjenstanden som skal henges og veggen.

Vi har profesjonelle installasjonsteam innenfor merket vårt. Panelene våre kan selges “med montering” eller “uten montering”, avhengig av forespørsel. For kundene våre som ikke får en monteringsoverflate fra oss, anbefales det definitivt at de kontakter monterings-/prosjektavdelingen til Artstone, siden monteringsproblemet kan avhenge av monteringsområdet eller produktet. For vårt prosjektbaserte salg kan institusjoner som kjøper produktet tilby programopplæring fra vårt “Artstone-3A”-konseptakademi til sine egne installasjonsteamkandidater gratis.

Monteringens varighet avhenger av kvadratmålene på overflaten som skal påføres, overflatens egenskaper og dens form (vanlig vegg, søyle, tak o.l.).

Det kan påføres på en hvilken som helst vegg- eller takflate etter at grovkonstruksjonen er fullført, inkludert fasader. Dessuten er det mulig å bruke det til konstruksjon. Å ta bilder av produkter eller påføre produkter på bakken o.l. bortsett fra i de viste områdene kan forårsake uønskede resultater.

Som et merke som jobber prosjektbasert og har et bredt nettverk innen detaljhandel, utgår ikke produktene våre av sortimentet. Avhengig av mengdene av produktet som brukes i prosjektet og applikasjonsområdet, bør lagerstatus definitivt kontrolleres av salgsavdelingen.

Siden panelene våre påføres ved hjelp av en skruemonteringsmetode, er det mulig å demontere dem. Hvis produktet blir transportert fra det påførte rommet, vil bare hull som er på størrelse med skruehoder være synlige. Disse områdene kan senere friskes opp med mastiks og maling.

Hos “Artstone®” ser vi belysningssystemer som et komplementært element som fremhever naturligheten og estetikken til produktene våre. Siden produktene våre er tredimensjonale, kan du med belysning få et mer attraktivt utseende ved å få frem lysere og skyggefulle områder i samsvar med lysvinkelen. Spotlights, LED-lys, lysekroner og vegglamper er egnede belysningselementer.

Man kan nå oss på sosiale medier via lenkene nedenfor, og man kan også høre om våre spesielle tilbud som tilbys fra tid til annen via disse lenkene.

facebook: https://www.facebook.com/Veggpanel-Veggdekor

twitter: http://twitter.com/dressyourwall

instagram: https://www.instagram.com/panelvegg/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQNOo7vbwD_hZlIxwfWK_Zw/featured

Du kan få tilgang til katalogen vår, se produktene våre og be om et produktutvalg. Du kan be om kataloger og prøver ved å sende en e-post til post@panelvegg.no . Om du ønsker det, kan du besøke nettstedet vårt www.panelvegg.no og laste ned e-katalogen.

Du kan ta en titt på panelenes bredde og høyde på [1} www.artstone.com/urunler {2] og beregne hvor mye panel du bør kjøpe for ditt påføringsområde. Sånn sett er det ikke behov for en beregningstjeneste. Om dette forespørres for prosjektbaserte forespørsler, blir informasjon gitt av vår relevante avdeling om overflater og detaljer for påføring og beregning utføres i nødvendige tilfeller.

Man kan besøke galleri- og referanseseksjonen på nettstedet vårt Galleri og Referanser for å se opptil 1000 bilder av påført produkt og mer enn 3000 referanselister. Vi har også et designteam hos selskapet vårt. Om du ønsker det, kan du kontakte salgsavdelingen vår, sende dem et bilde av området du vurderer å påføre produktet på og utveksle ideer.

For en sunn “panelmontering”, bør først gulvet analyseres. Det er foretrukket at det ikke monteres noe på høyre eller venstre fasade i området du planlegger å bruke. Dessuten anbefales det at maling av siste strøk gjøres etter påføring av panelet, hvis området er på en byggeplass eller i et hus. Siden det er et dekorativt produkt, er det en av de siste påføringene i prosessen.